Maanantaina tavattiin ensimmäistä kertaa päiväkodin pienten pihalla. Päivä lähti kaikilla hienosti käytiin leikkien. Hiekkalaatikolla tehtiin hiekkakakkuja, kokkailtiin ruokia ja ajeltiin erilaisilla kulkuneuvoilla. Pihalla myös keinuttiin, kiipeiltiin ja laskettiin mäkeä sekä trampoliinikiin löydettiin. Sade yllätti meidät ja siirryttiin katoksen alle tutkimaan ja lukemaan lorukortteja. Lapset ihmettelivät toisiaan, meitä ja uutta pihaa sekä leluja hieman varuillaan, mutta innokkaina kuitenkin. Tästä se lähtee :)

20220822_093655.jpg

 

Tiistaina ensimmäisen päivän alku sujui myös hyvin. Osa lapsista suuntasi heti innokkaina leikkimään ja osa hieman ensin mietiskeli ja katseli kauempaa. Hetken päästä kaikki puuhasivatkin jo innokkaina. Hiekkalaatikolla leikittiin paljon autoilla ja tehtiin hiekkakakkuja. Keinut olivat myös kovassa käytössä sekä trampoliini ja liukumäet. Mukava ensimmäinen päivä!

Keskiviikkona leikittiin aluksi päiväkodin pihalla. Hiekkalaatikolla ajeltiin autoilla ja koneilla sekä kokkailtiin ruokaa. Pihaleikkien jälkeen lähdettiin ensimmäiselle retkelle. Suunnattiin Kirkkojärven rantaa kohti osa kävellen ja osa rattaiden kyydillä. Rantapolulla nähtiin perhosia, kasveja, kukkia ja vettä. Tutkittiin näkyykö vedessä mitään eläimiä, mutta tällä kertaa ei ketään nähty. Retki oli silti oikein onnistunut!

20220824_102606.jpg

Torstaina leikittiin päiväkodin pihalla. Lapset tekivät hiekkalaatikolla kakkuja, keinuivat ja laskivat mäkeä. Leikkimökissä leikittiin myös ahkerasti. Leikkien jälkeen lähdimme retkelle Kirkkojärven rantaan. Näimme rannassa etanan, kukkia ja muita kasveja. Lapset liikkuivat innokkaasti polulla. Lopuksi ehdittiin pieni hetki leikkiä vielä pihalla. 

20220825_102923.jpg