vko 44

Maanantaina ja tiistaina leikimme aluksi päiväkodinpihalla tehden hiekkakakkuja ja kiikkuen. Maanantaina oli aamusta vähän pakkasta ja saimme kerättyä "lunta". Kun olimme hetken leikkineet lähdimme retkeilämään pesäpallokentälle. Kentällä kokeilimme miltä tuntuisi olla Hp:n riveissä ja juoksimme pesältä pesälle. Ehkä meissä olisi tulevaisuuden pelaajia! Lopuksi keräsimme vielä lehtiä ensiviikon askartelua varten.

IMG_20221031_100324.jpg

Torstaina leikimme päiväkodin pihalla autoilla ja hiekkakakkuja tehden. Päätimme lähteä seikkailulle Keskuskoulun pihalle ja kuikoilimme ikkunoista. Heittelimme päiväkodinpihalta eksyneet lelut takaisin päiväkodin pihalle. Laskimme hurjaakin hurjemmasta liukumäestä ja keinuimme keinulaudalla.

vko 45

Maanantaina ja tiistaina olimme sisällä. Leikimme autoilla ja valmistimme erilaisia ruokia, suosikkina ranskanperunat. Valmistimme isälle sunnuntaiksi salaisuuksia, jotka sai heti viedä kotiin piiloon. Päivämme kului mukavasti leikkien ja maistellen näitä salaisuuksien raaka-aineita. 

 

Keskiviikkona ja torstaina Naperot ryhmän valtasi hurjaakin hurjemmat Halloween naamiaiset. Tapasimme Palomies Samin, Dalmatialaisen, Leppäkertun, Haamun, Kurpitsan, Merenneidon, Nasun ja Luurangon. Päivä alkoi sillä, kun tapasimme äiti-kummituksen joka oli hyvin surullinen hukatessaan kaikki kummitus lapsensa. Onneksi lapset auttoivat äitiä löytämään kaikki hänen lapsensa. Äiti-kummitus tuli hyvin iloiseksi ja tarjosi kaikille vähän herkkuja. Askartelimme viime viikolla kerätyistä lehditä Mörköjä, niistä tuli melko pelottavia. Lisäksi tanssimme ja lauloimme, leikimme ja katsoimme tabletilta Pipsa Possua ja Nallea. Lopuksi vielä menimme ilmalaivaan lukemaan kirjoja. Oli kyllä hyvät juhlat!

20221109_094841.jpg20221110_100754.jpg