Maanantaina kokoonnuttiin kaupungin leikkipuistossa. Puistossa leikittiin hetki, jonka jälkeen suunnattiin laskemaan mäkeä. Jokainen harjoitteli liukurin kanssa laskua ja se sujuikin hienosti, kun vaan muisti pitää hyvin kiinni. Mäenlaskun jälkeen kävelimme päiväkodille. Matkan varrella nähtiin monta paikkaa kuten. Marian sekä Johanneksen kirkot sekä Varvaran kotitalo. Näimme myös monta konetta, kuorma-autoa ja traktoria kärryineen lumenajossa. Kun päästiin päiväkodille, suunnattin eteiseen loppuajaksi lämmittelemään ja kuuntelemaan Lukulumosta kaksi satua.

Tiistaina pakkanen paukkui niin paljon, että olimme sisällä. Leikimme autoilla, pidimme teekutsut ja ajoimme mopoilla. Liikuimme ja lauloimme musiikin tahtiin myös. Tänään lauluina olivat Lumiukkomarssi, liikutaan, pii-paa-autot ja autolla ajetaan. Tämän jälkeen rauhoituttiin hetkeksi kuuntelemaan satua, jossa seikkailtiin kirjastossa etsien kalakirjaa. Sadun jälkeen piirsimmekin liiduilla omat kalat. 

Keskiviikkona oltiin Tarmolassa. Ensimmäisenä lähdettiin kävelemään kohti ensimmäistä leikkipaikkaa. Löysimmekin hyvän majan kuusen alta, jossa leikittiin eri metsäneläimiä. Kuunneltiin kuusen alla laulu oravan pesä. Matkaa jatkettiin seuraavaan paikkaan, jossa kiipeiltiin kiville ja laskettiin niiden päältä mäkeä. Kivet olivat myös autoja, traktoreita, rekkoja ja metsäkoneita. Metsästä etsimme eri värisiä ja kokoisia lapasia ja jokainen löysikin monta. Lopuksi kuuntelimme ja leikimme lumiukkomarssin.