Tiistaina touhuttiin kaupungin puistossa. Aluksi leikittiin vapaasti. Lapset keinuivat, kiipeilivät ja laskivat mäkeä. Hiekkaleluilla ja omilla leluilla leikittiin myös. Nyt onkin lumet sulaneet jo sen verran, että päästiin oikeasti hiekkaleluilla hiekalle leikkimään. Veden kanssa leikittiin myös, mikä onkin yksi kevään parhaita juttuja. Oman lelun kanssa harjoiteltiin tänään värejä. Lelu piti viedä maassa olevan värin luokse. Tämä onnistui oikein mainiosti. Lisäksi lauloimme ja liikuimme värilaulun tahtiin sekä kuunttelimme uuden keväisen laulun aa-aa-aurinko. Kävimme vielä lopuksi nauttimassa aurinkoisesta ilmasta kävelyllä. 

IMG_20220322_094537.jpgIMG_20220322_104809.jpg

Keskiviikkona touhuttiin puistossa. Omat lelut olivat mukana leikeissä. Lelut pääsivät keinumaan, kiipeilemään sekä laskemaan mäkeä. Lelut osallistuivat myös väritehtävään, missä piti juosta tietyn värin luokse. Leluilla ja lapsilla sujui hienosti. Lelut pääsivät myös mukaan laulamaan laulut aa-aa-aurinko sekä värilaulun. Puhuimme myös keväästä ja siitä mitä kevään aikana luonnossa tapahtuu. Kävimme kävelylenkillä senioripuiston ja kirjaston kautta. Lenkin jälkeen leikimme vielä yhdessä leikkiä, missä piti liikkua tietyllä tavalla ja merkistä pysähtyä. Esim näin: kävelen kävelen kävelen kävelen kävelen kävelen stop! Lopuksi ehdittiin vielä hetki leikkiä puistossa. 

IMG_20220323_092358.jpgIMG_20220323_103817.jpg

Torstaina leikittiin jälleen puistossa. Aluksi lapset saivat taas leikkiä vapaasti. Tämän jälkeen jatkettiin värien harjoittelua. Tehtävänä oli juosta tietyn värin luokse. Kuuntelimme ja liikuimme myös värilaulun tahtiin. Kävimme pienellä kävelyllä puiston ympäri ja näimme monta eri väristä autoa sekä muita ulkoilijoita. Kun tultiin takaisin puistoon, lausuttiin uusi keväinen loru, jossa luonto herää talven jäljiltä. Lopuksi kiipeiltiin ja leikittiin valleilla ja puistossa.

IMG_20220324_103029.jpg