Maanantaina ja tiistaina leikimme ensin pihalla, peittäen vesilätäköitä ja kaivaen kuoppia. Ulkoilun jälkeen menimme vielä sisälle leikkimään. Sisällä leikimme ruokaleikkiä ja ajoimme autoilla.

20230112_094722.jpg20230118_093311.jpg

 

Keskiviikkona olimme sisällä ja askartelimme ilotulitteita. Niistä tuli aivan upeita ja kimalletta löytyy nyt joka paikasta. Leikimme legoilla ja autoilla ja kokosimme palapelejä. Ehdimme myös tanssimaan Karvakorvan Revontulitanssin huivien kanssa ja Fröbelinpalikoiden Sutsisatsin. Hiki tuli ja kivaa oli!

 

Torstaina olimme sisällä ja askartelimme päiväkodin näyttelyä varten pupuja. Pelastimme päiväkodin limalöllöjen (häntäpallojen) valtaukselta ja saimme heitettyä kaikki löllöt taikaisin sateenvarjoon, sinne mistä ne tulivatkin. Hyvä me! Lopuksi juhlistimme tätä kuuntelemalla musiikkia ja vähän myös tanssimalla. Kuuntelimme Karvakorvan Renvontulitanssin, Fröbelinpalikoidn lumiukkomarssia ja Tuomo Rannankarin Lumihiutale.

 

20230119_114138.jpg

 

Meri on aloittanut opinnot ja keskittyy nyt niihin. Nämä kaksi viikkoa ovat menneet nyt sijaisten voimin, mutta toivotaan että saataisiin ryhmään joku toinen pysyvä aikuinen :)

- Milla