Maanantaina oltiin sisällä. Aloitettiin päivä vapaalla leikillä. Lapset leikkivät jälleen hienosti yhdessä. Kaveritaidot ovatkin alkaneet jo sujua mainiosti. Toinen otetaan hienosti huomioon ja leluja osataan jakaa. Leikkien jälkeen kuunneltiin Mimmien laulu ystävyys, jonka jälkeen juteltiin ystävänpäivästä. Mietimme yhdessä kuvien avulla millainen on ystävä? Miten voin huomioida ystävää? Ketkä ovat minun ystäviäni? Tämän jälkeen kuunneltiin musiikkia ja herkuteltiin nyyttäreiden merkeissä. Herkkujen jälkeen suunnattiin saliin. Salissa aloitettiin jumppapussin kanssa. Jokainen sai vuorollaan ottaa pussista yhden kortin. Kortissa oli kuva liikkeestä ja me teimme saman liikkeen. Seuraavaksi juostiin eri eläinten luokse. Tällä kertaa eläiminä olivat kettu, orava, siili ja jänis. Tämä onnistui oikein hienosti ja lapset jaksoivat juosta kuvien luokse kauan! Kuunneltiin ja liikuttiin myös Kielinupun liikutaan tahtiin. Lopuksi oli aikaa vapaalle leikille ja jumpalle. Salissa oli narut ja renkaat, tunneli, tasapainoilupenkki, puolapuut ja liukumäki vapaassa käytössä. 

IMG_20220214_095722.jpgIMG_20220214_102544.jpg

Tiistaina oltiin kaupungin puistossa. Aluksi leikittiin vapaasti. Lapset kiipeilivät paljon ja tekivät muoteista lumiteoksia. Tämän jälkeen lähdettiin kaupungille kävelylle. Meillä oli I pad mukana, jonka avulla teimme kaupunkisuunnistusta. Meillä oli neljä kuvaa, jotka piti löytää. Kaikki kohteet löytyivät hienosti. Aikaa jäi vielä leikkiä torilla olevalla isolla lumikasalla, jota kiipeiltiin ylös ja laskettiin alas. Loistavaa harjoitusta tasapainoon ja motoriikaan taas! Lopuksi ehdittiin hetki leikkiä puistossa.

IMG_20220215_101406.jpgIMG_20220215_103500.jpg

Keskiviikkona oltiin puistossa. Aluksi leikittiin ja kiipeiltiin paljon. Lumitöitä tehtiin kaivinkoneen ja kuorma-autojen kanssa sekä muoteista tehtiin teoksia. Leikkien jälkeen suunnattiin kaupungille. I padissa meillä oli neljä kuvaa eri paikoista ja ne piti löytää oikeasti kaupungista. Löysimmekin kaikki paikat hienosti. Näimme lisäksi taas monta lunta ajavaa kuorma-autoa ja traktoria sekä ihmettelimme nostokorissa olevia lumen tiputtajia. Torilla leikittiin ja kiipeiltiin jättimäisessä lumikasassa, jonka jälkeen suunnattiin takaisin puistoon.

IMG_20220216_091702.jpgIMG_20220216_103706.jpg

Torstaina aloitettiin päivä jumpalla salissa. Aluksi sai päästellä höyryjä ja juosta vapaasti ympäri salia. Tämän jälkeen otettiin pussi, jossa oli eri liikkeiden kuvia. Jokainen sai vuorollaan ottaa pussista kortin ja sitten teimme sen liikkeen. Tämän jälkeen juostiin tietyn eläimen kuvan luokse. Eläiminä olivat kettu, orava, siili ja jänis. Nämä onnistuivat hienosti! Seuaavaksi otettiin pallot. Meillä oli myös kaksi koria, johon palloja heitettiin hienosti. Palloja myös vieritettiin toisillemme maassa istuen. Tasapainottelimme vielä erilaisilla välineillä sekä harjoiteliin roikkumista naruissa ja renkaissa. Jumpan jälkeen suunnattiin yläkertaan. Kuuntelimme Mimmien laulun ystävyys ja kuvien avulla keskustelimme ystävyydestä. Millainen on hyvä ystävä? Kuka on sinun ystäväsi? Miten ystävän kanssa toimitaan reilusti? Tämän jälkeen herkuteltiin nyyttärien merkeissä. Lopuksi jäi aikaa vielä leikeille. 

IMG_20220217_094648.jpgIMG_20220217_094741.jpgIMG_20220217_102951.jpg