Maanantaina oltiin sisällä. Jokainen taiteili ystävänpäivän toukan. Toukan teossa piti käyttä saksia ja liimata sekä miettiä, missä järjestyksessä sydämet liimataan. Leikkeinä tänään lapsilla oli duplot sekä pikkuautot. Duploista tehtiin talo ja sen pihalle istutettiin monta eri väristä kukkaa. Autot seikkailivat parkkitalossa ja ajelivat automatolla. Luimme sadun Hulivili-pupusta ja lauloimme sekä soitimme muutaman laulun. 

IMG_20220208_094947.jpg

Tiistaina oltiin sisällä. Aluksi leikimme duploilla sekä autoilla. Lapset rakentelivat hienosti erilaisia juttuja ja autot ajelivat kovaa automatolla. Meillä oli myös palapeli, jota yhdessä tehtiin. Jokainen askarteli ystävänpäivän toukan. Toukan tekeminen onnistui hienosti leikaten ja liimaten. Lauloimme ja soitimme muutaman laulun, mutta meno alkoi mennä aika villiksi, joten vaihdettiin enempi liikkuviin lauluihin. Lopuksi luimme sadun Hulivili-pupusta.

Keskiviikkona olimme Tarmolassa. Sää suosi ja oli ihana aurinkoinen ilma! Aloitimme laskemalla pyllymäkeä ja kierimällä mäkeä alas. Mäkeä myös juostiin alas ja ylös. Hyvää koordinaation ja tasapainon harjoittelua! Alku irroittelun jälkeen leikittiin yhdessä karhu nukkuu. Jokainen sai olla vuorollaan karhu, joka ensin nukkuu ja sitten ottaa muut kiinni. Tämä onnistuikin oikein hienosti. Leikkien jälkeen lähdettiin tekemään tulet, jotta saataisiin nakit paistumaan. Hiillosta odotellessa meillä oli laminoidut karhut joilla leikittiin. Karhut menivät lumikasoihin piiloon ja niille kaivettiin lumeen pesä. Myös lapsille kaivettiin lumeen pesä, jossa oleskeltin ja nautittiin talvesta. Grillasimme ja söimme nakit. Ne maistuivatkin erityisen hyviltä ulkoilmassa. Lauloimme myös lasten toiveesta lumiukkomarssin ja oravan pesän. 

IMG_20220209_091825.jpgIMG_20220209_093110.jpg

Torstaina seikkailtiin Tarmolassa. Sytytimme tulet ensimmäiseksi ja sen jälkeen suunnattiin liukurimäkeen. Mäkeä laskettiin hienosti ja liukurin käyttö alkaakin jo sujua hienosti. Hauskaa oli taas kun liukurit päästettiin valumaan mäkeä alas ja juostiin itse perässä. Näimme jälleen latukoneen työn touhussa ja sitä ihasteltiin moneen otteeseen. Leikimme lumessa lapioiden, muottien ja karhujen kanssa. Makkarat ja nakit maistuivat meille oikein hyvin ulkoilmassa. 

IMG_20220209_102046.jpgIMG_20220210_092657_1.jpg