Maanantaina oltiin Ruotsinkylän leikkipuistossa. Aluksi lapset leikkivät vapaasti. Kiipeiltiin kiipeilytelineissä, laskettiin mäkeä, keinuttiin, tehtiin hiekkakakkuja ja pyörittiin karusellissa. Liikuttiin taas eri tavoilla kuvakortit apuina. Lapset ovatkin kehittyneet paljon lyhyessä ajassa mm. varpailla seisomisessa, laukassa ja tasahypyissä. Kuuntelimme ja liikuimme myös uuden laulun tahtiin, mun jalat kulkee näin. Harjoiteltiin pallonhallintaa kopitellen ja potkien. Lopuksi jäi vielä aikaa leikeille.

IMG_20220425_102024.jpg

Tiistaina seikkailtiin Oolanninpuistossa. Aluksi tutustuttiin kuntoilulaitteisiin. Niissä pääsikin liikkumaan monella eri tavalla. Tämän jälkeen leikittiin leikkipuistossa. Puistossa onkin ihana hämähäkkikeinu, jossa on keinuttu kovasti! Lapsista on myös kivaa, kun kaikki mahtuvat samaan keinuun. Trampoliinit olivat myös kovassa käytössä sekä hiekkaleluilla leikittiin paljon. Liikuimme jälleen eri liikkumistavoilla kuvakorttien avulla. Lauloimme ja liikuimme myös mun jalat kulkee näin laulun tahtiin. Lapset pitivätkin tästä paljon ja lauloivat itse laulua vielä monta kertaa. Lopuksi kiivettiin rappuset ylös, jossa oli upeat maisemat merelle ja kaupunkiin. Ylhäällä harjoiteltiin pallonkäsittelyä. Kopiteltiin ja potkittiin. 

IMG_20220426_094748.jpgIMG_20220426_095207.jpg

Keskiviikkona oltiin jälleen Ruotsinkylän leikkipuistossa. Tämä puisto onkin osottautunut oikein kivaksi paikaksi puuhailla. Aluksi jälleen leikittiin, kiipeiltiin ja keinuttiin paljon. Tänään oli ohjelmassa qr-koodeja. Koodit piti ensin etsiä puistosta ja aina kun koodi löytyi, lapset saivat lukea sen i padilla. Koodeista paljastui tänään laulut suomalainen metsä ja mun jalat kulkee näin sekä eläinarvoituksia. Näissä käytettiin myös tukeva kuvakortteja. Kuuntelimme myös Lukun ja Lumon kevätsadun. 

IMG_20220427_093259.jpgIMG_20220427_094245%20%282%29.jpg

Torstaina oltiin Oolanninpuistossa. Heti alkuun suunnattiin grillipaikalle. Sytytettiin tulet ,mikä kiinnosti lapsia kovati. Kerrattiin kuitenkin, että tulen lähelle ei mennä, eikä tuleen heitetä mitään mitä ei voi polttaa. Hiillosta odotellessa leikittiin hiekkaleluilla ja i padin kanssa etsittiin qr-koodeja. Koodeista tuli laulut mun jalat kulkee näin ja suomalainen metsä sekä eläinarvoitus. Makkarat ja nakit paistettiin ja ne maistuivatkin oikein hyvin pillimehujen kanssa. Lopuksi ''pelattiin'' bingoa i padilla olevan bingoalustan kanssa. Lasten piti etsiä puistosta bingossa olevat asiat. Kaikki muut löytyikin, mutta kaikki hämähäkit olivat varmaan vielä kylmää piilossa. Meillä oli oikein mukava päivä! 

IMG_20220428_100609.jpgIMG_20220428_104416.jpg