Maanantaina aloitimme päivän Keskuskoulun pihalta yhdessä Vilpereiden kanssa. Pihalla leikittin ja kiipeiltiin paljon. Pallon kanssa harjoiteltiin potkuja ja heittoja sekä kiinni ottamista. Ulkoilun jälkeen suunnattiin sisälle. Tänään meillä olikin jännittävä päivä kun pääsimme päiväkodin saliin esitykseen. Maddaleenan kanssa pääsimme seikkailuun ympäri maailmaa. Tanssimme, liikuimme ja lauloimme mukana. Näimme myös taikatemppuja sekä teatteria. Lapset osallistuivat hienosti esitykseen ja selvästi pitivät Maddaleenasta. 

IMG_20220221_103853.jpg

Tiistaina oltiin puistossa lumisissa leikeissä. Lapset kiipeilivät, keinuivat ja laskivat liukumäkiä hienosti. Värjäimme lunta suihkepulloilla, joissa oli elintarvikevärejä ja vettä. Väreinä oli pinkki, sininen ja keltainen. Loruttelimme talvisia loruja. Jokainen sai oman lorukortin, jossa oli loruun liittyvä kuva. Tänään oli niin hyvät leikit ettei ehditty edes retkelle, vaan aika meni nopeasti puistossa touhutessa. 

IMG_20220222_094141.jpg

Keskiviikkona leikittiin ensin puistossa. Leikkien jälkeen värjättiin lunta. Koitimme maalata lunta vesiväreillä, mutta värit eivät tarttuneet kunnolla. Onneksi mukana oli kaksi suihkepulloa, jolla saatiin värjättyä hienoja taideteoksia. Värjäilyn jälkeen lähdettiin laskemaan mäkeä. Kävelimme valleille Aseman koulun lähelle mäkeen. Liukurit eivät tänään liukuneet kovin hyvin, mutta mäkeä kierittiin ja juostiin alas. Matkalla takaisin puistoon pysähdyttiin loruttelemaan ja laulamaan. Loruissa oli teemana talvi sekä helmikuu. Lapset leikkivät pingviinejä, joten lauloimme ja tanssimme pingviinitanssin sekä jo tutun lumiukkomarssin. Lopuksi jäi vielä aikaa leikeille ja kiipeilylle.

IMG_20220223_093132.jpgIMG_20220223_103943.jpg

Torstaina oltiin puistossa. Aluksi leikittiin linnassa sekä leluilla mitkä olivat ilmestyneet puistoon. Leluissa olikin palikoita mitä koottiin sekä ruokia, joita kokkailtiin ja maisteltiin. Leikkien jälkeen loruteltiin talvisia loruja. Tämän jälkeen suunnattiin kävelylenkin kautta Ruutikellarille. Ruutikellarilla leikittiin pari kierrosta karhu nukkuu leikkiä, mutta tällä kertaa kiinnostus lopahti ja lapset siirtyivät kiipeilemään lumikasoille. Ennen matkaa takaisin puistoon, liikuttiin eri tavoilla pussista tulleiden korttien avulla. Tämä sujui hyvin ja lapset jaksoivat keskittyä :) 

IMG_20220224_100734.jpg